Du kan ikke legge til noen i familien på Xbox One

Du kan ikke legge til nye medlemmer i familien på Xbox One.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller at du bruker en voksenkonto.

Du må være logget på en voksenkonto for å kunne legge til et nytt medlem i familien. Barn og tenåringer må få et voksent familiemedlem til å legge til den nye personen.

Løsning 2: Kontroller at den nye personen ikke er en del av en annen familie.

En konto kan bare være medlem av én familie om gangen. Slik finner du ut om noen allerede er i en familie:

1. Få personen du prøver å legge til i familien, til å logge på konsollen sin og gå til Familie (bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden, velg Alle innstillinger, og velg deretter Familie. Eller få dem til å logge på Microsoft-kontoen sin og velge Familie på menyen).

2. Hvis det vises noen kontoer der, er personen i en familie og må fjernes fra denne familien før vedkommende kan legges til i en annen familie.

• Hvis personen er et barn eller en tenåring, må en voksen i den gjeldende familien fjerne dem.
  • Hvis personen er en voksen, kan personen fjerne seg selv, med mindre vedkommende er den eneste voksne og barnekontoer er knyttet til familien. I dette tilfellet må barna fjernes før den voksne kan fjernes. Barna må legges til i en annen familie for at de fortsatt skal kunne bruke Xbox Live-tjenesten.

Obs!  Enkeltpersoner kan ikke fjerne seg selv fra en familie via Xbox One-konsollen – dette kan bare gjøres av en annen voksen i samme familie. Personen kan imidlertid fjerne seg selv via Microsoft-kontoen i en nettleser.

Den nye familien kan nå invitere den nye personen til å bli medlem.