Bruke innholdsbegrensninger på en Xbox One-konsoll når ingen er pålogget

Du kan begrense det gjestekontoer kan se og gjøre på Xbox One-konsollen din når ingen er logget på. Disse innstillingene kan endres av enhver voksen som er logget på konsollen.

Angi kontroller for spill, apper og filmer som gjester kan få tilgang til når ingen er pålogget

Bruk følgende fremgangsmåte til å endre innholdsbegrensningene for konsoller som ikke har påloggede brukere:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
Xbox One-guiden vises til venstre på Hjem-skjermen
  1. Velg Innstillinger.
Innstillinger-ikonet er valgt på Xbox One-guiden, og Innstillinger-ruten vises.
  1. Velg Alle innstillinger.
Xbox One-guiden, der Innstillinger-ikonet er valgt og Innstillinger-ruten vises
  1. Velg System.
  2. Velg Avlogget innholdsbegrensninger.
Kategorien Avlogget innholdsbegrensninger er uthevet på Systeminnstilinger-skjermen.
  1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen for å bekrefte identiteten din.
Skjermen med spørsmål om hva passordet ditt er, som også har et skjermtastatur
  1. Endre innstillingene etter behov. Velg Tilgang til innhold, og velg deretter alderen du vil bruke.
  2. Trykk på B-knappen  på kontrolleren når du er ferdig.

Hvis du vil vite hvordan du lar en gjest overstyre disse innstillingene, kan du se Bruke en Xbox One-konsoll som gjest.