Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One

Hva skjer når både en barnekonto og en voksenkonto er logget på?

Hvis de fleste eller alle appene og spillene er erstattet med innhold som er klassifisert å være for alle, eller hvis du ikke finner en app eller et spill (for eksempel Halo), er både du og minst ett barn med innholdsbegrensninger logget på Xbox One.

• Når både en voksen og et barn er logget på Xbox One, bruker konsollen innholdsbegrensningene for barnekontoen. Dette betyr at hvis barnet eller tenåringen har begrensninger som gjør at de ikke kan se en film med innhold for voksne, så kan ikke du se denne filmen så lenge barnet er pålogget.
  • Når et barn logger på mens en voksenkonto bruker ubegrenset innhold, blir spillet eller appen avbrutt, og du får en melding med spørsmål om du vil gi barnet tillatelse til å bruke eller se innholdet.

Dette kan skje hvis følgende er tilfelle:

• Kinect-sensoren er konfigurert slik at spillere som gjenkjennes, logges på automatisk. Hvis disse spillerne er pålogget når de trer inn på spilleplassen, avbrytes spillingen av en tillatelsesforespørsel der du blir spurt om du vil tillate at barnet ser innholdet.
  • Barnet logget på mens den voksne var ute av rommet.
  • Barnet logget ikke av når han eller hun var ferdig å bruke Xbox One-konsollen.

Hvilke alternativer har jeg?

Du har tre alternativer i disse scenariene.

Løsning 1: Tillate et permanent unntak for barnet for innholdet du vil bruke

Hvis du er en voksen i samme familie som barnet, velger du kontoen fra tillatelsesforespørselen og følger instruksjonene for å gi tillatelse. Du kan velge ett av tre nivåer:

• Alltid, som tillater et permanent unntak som ikke kan oppheves.
  • Bare nå, som tillater et unntak bare denne ene gangen.
  • Avbryt, som avviser unntaksforespørselen og fortsetter å bruke innstillingene for barnet.

Finn ut mer om hvordan du tillater unntak til innholdsbegrensninger

Løsning 2: Logge av barnekontoen

Innstillingene går tilbake til nivåene som er tilordnet deg, etter at barnet har logget av. Slik logger du barnet av:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Logg på.
  2. Velg barnets konto.
  3. Velg Logg av.
Et bilde av Logg på-området på Hjem-skjermen på Xbox One med Logg av-alternativet uthevet

Løsning 3: Lukke tillatelsesforespørselen

Trykk på B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake og fortsatt bruke de mer begrensede innstillingene mens barnet er i rommet.