Et barns konto vises ikke lenger i familien på Xbox One

Problem

Ditt barns konto vises ikke lenger i familien på Xbox One.

Løsninger

Løsning 1: Hvis barnet er over myndighetsalder, kan du spørre barnet om det har fjernet profilen sin fra familien.

Alle som er eldre enn myndighetsalderen (f.eks. over 18 i USA), har alle rettigheter og privilegier som en voksen på Xbox One-konsollen. Dette betyr at personen ikke lenger er underlagt foreldrenes kontroll og når som helst kan forlate familien.

Obs! Myndighetsalderen varierer fra land til land.

Løsning 2: Spør andre voksne familiemedlemmer om en av dem har fjernet barnets konto fra familien.

Hvis du ønsker å gjenopprette barnets konto i familien, trenger du bare å legge personen til i familien når du er logget på din konto.

Obs! Den viktigste årsaken til å lage en familie på Xbox One er å kunne administrere barnekontoer. Alle voksne i en familie kan administrere barnekontoene i den familien, og kan blant annet fjerne et barns konto fra familien.

Du kan velge å fjerne en voksen fra familien dersom du ikke ønsker at han eller hun skal kunne endre ditt barns konto. Når du fjerner en voksen fra familien, påvirker dette ikke personens abonnement på Xbox Live Gold eller innhold. Det fjerner bare denne personens rettigheter til å administrere barn i familien.

Løsning 3: Kontakt kundestøtte for Xbox hvis du ikke kan legge barnets konto til igjen, eller dersom du tror at noen har misbrukt kontoen din. Kundestøtten for Xbox kan undersøke dette på dine vegne.