Feilmeldingen "Fix this on the web" vises når du prøver å logge på Xbox One

Du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox One-konsollen:

Fix this on the web

Dette kan bety at Microsoft har låst kontoen på grunn av et mulig påloggingsforsøk av en uautorisert tredjepart.

Løsning

Opphev blokkeringen av kontoen ved å logge på kontoen på i en nettleser og bekrefte identiteten din:

1. Logg på på account.microsoft.com.
  2. En sikkerhetskode sendes til telefonnummeret eller e-postadressen du anga for sikkerhetsvarsler. Følg instruksjonene som vises, for å bekrefte informasjonen på kontoen og tilbakestille passordet (av sikkerhetsmessige grunner).

Når du har fullført fremgangsmåten på nettet, kan du logge på kontoen på konsollen med det nye passordet.