Gi et barn unntak fra innholdsbegrensning på Xbox One

Oversikt

Hvis du vil gi barnet ditt tillatelse til å se på innhold som er vurdert høyere enn innstillingene i barnekontoen for familien din, trenger du ikke endre alle innstillingene for å gi tilgang til en bestemt innholdstype, for eksempel et spill eller en video.

Alle voksne i familien har muligheten til å legge inn unntak i innholdsbegrensningene som finnes i innstillingene for barnekontoen for familien. Du har to alternativer når det skal legges inn unntak:

• Alltid – Dette alternativet gir et permanent unntak som ikke kan oppheves.
  • Bare nå – Dette alternativet gir et unntak bare denne ene gangen. Det utløper når barnet logger av konsollen.

Slik gir du et unntak fra innholdsbegrensningene

Obs! Hvis du tillater at barnet kan kjøpe spillet eller videoen du legger inn unntak for, må innholdet kjøpes, lastes ned og installeres før du kan gi tillatelse til å bruke det.

1. Be barnet om å logge på kontoen sin på Xbox One-konsollen.
  2. Finn innholdet du ønsker at barnet skal ha tillatelse til å bruke.
  3. I skjermbildet Velg hvem som gir tillatelse velger du kontoen til det voksne familiemedlemmet som gir tillatelsen.
  1. Skriv e-postadressen og passordet til voksenkontoen, eller tilgangsnøkkelen for konsollen.
  1. Velg enten Alltid eller Bare nå.

Etter at du har gitt barnet tillatelse til å bruke dette innholdet, kan de åpne innholdet umiddelbart.