Fjerne medlemmer fra familien

Oversikt

Hovedformålet ved å opprette en familie er å forenkle administrasjon av sperrefunksjon og nettsikkerhet for barn. Du kan styre hvem som skal være med i familien, fra Xbox One-konsollen eller enhver Windows 10-enhet.

• Enhver voksen i familien kan fjerne et annet familiemedlem. Barn og tenåringer kan ikke gjøre denne endringen.
  • Når barn fjernes fra familien, kan de ikke bruke Xbox-tjenesten før de er lagt til i en annen familie. Se Legge til et nytt medlem i familien.
  • Voksne som er fjernet fra familien, kan ikke lenger administrere barnekontoene i familien. De har imidlertid fullstendige rettigheter til kontoen sin og kan bruke hjemmekonsolldeling når de er logget på hjemmekonsollen.

Sikkerhetsmerknad Hvis det er noen i familien du ikke gjenkjenner, fjerner du dem. Se deretter Det er noen i familien du ikke gjenkjenner for å finne ut hvordan du beskytter kontoene. Hvis du er et barn og personen du ikke gjenkjenner, er oppført på kontoen som din eneste forelder, ber du din virkelige forelder om å kontakte kundestøtte for Xbox.

Fjerne medlemmer på Xbox One

Slik fjerner du noen i familien på Xbox One-konsollen:

1. Logg på med riktig konto på konsollen.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Alle innstillinger.
  1. Velg Familie under Konto.
  1. Bekreft at du har tillatelse til å gjøre denne endringen, ved å skrive inn passordet og tilgangsnøkkelen.
  1. Velg kontoen du vil fjerne fra familien.
  1. Velg Fjern <navn> fra familien, der <navn> er navnet på personen du vil fjerne.
  1. Velg Fjern fra familie for å bekrefte at du vil fjerne familiemedlemmet.