Det er noen i familien du ikke gjenkjenner

Du ser på Xbox One at det er noen i familien du ikke har lagt til og heller ikke gjenkjenner.

Løsning

• Hvis ingen i husstanden gjenkjenner en konto som vises i familien, kan en voksen i familien fjerne den. Se Fjerne medlemmer fra familien.
  • Hvis du tror at én eller flere av familiekontoene er hacket, får du hvert familiemedlem til å skifte passord.
  • Kontroller kontoene for å se om det er foretatt noen endringer eller kjøp ved hjelp av kontoen din. Se løsningen for kompromittert konto.
  • Hvis det er foretatt endringer på kontoen som du ikke kan tilbakestille, eller hvis det finnes kjøp du ikke har foretatt, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Ytterligere sikkerhetstiltak for familiens kontoer

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.