Om Xbox One nettfiltrering

Nettfiltrering gjør det mulig for foreldre å kontrollere hvilke typer nettsider barn kan åpne på Xbox One. Med nettfiltrering kan du blant annet gjøre følgende:

• Bare tillatelsesliste: Kan bare få tilgang til nettsteder en forelder har lagt til i tillatelseslisten via Xbox.com.
  • Laget for barn: Inkluderer det ovennevnte og tillater tilgang til nettsteder som er laget for barn, men blokkerer nettsteder beregnet for voksne.
  • Generell interesse: Inkluderer alt det ovennevnte og tillater tilgang til nettsteder av generell interesse, men blokkerer nettsteder beregnet for voksne.
  • Grunnleggende kommunikasjon: Inkluderer alt det ovennevnte og tillater sosiale nettverk, webchat og webpost, men blokkerer nettsteder beregnet for voksne.
  • Advarsel om innhold for voksne: Tillater tilgang til alt innhold, men viser en advarsel før brukeren går til nettsteder for voksne.
  • Slått av: Ingen nettfiltrering.

Opprette innstillinger for nettfiltrering

På Xbox One-konsollen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Familie under Konto.
  1. Velg barnekontoen du vil legge til nettfiltre for.
  1. Velg Nettfiltrering
  1. Velg gjeldende innstilling for å vise alle tilgjengelige alternativer.
  1. Velg ønsket nivå for nettfiltrering.
    Obs! Bestemte nettsteder kan bare legges til i tillatelseslisten i Familie-delen for Microsoft-kontoen.