Hvordan legge til nye Xbox-venner

Du kan ha opptil 1000 Xbox-venner. Når du har noen i vennelisten, kan du raskt finne dem på nettet og gjøre klart til nye eventyr i et spill.

Merk Du må vite en persons gamertag for å legge dem til i vennelisten din.

På denne siden

Legg til venner på Xbox One

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla ned, og velg kontoen din for å logge på.
  4. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  5. Velg Finn en person under Venner og klubber.
  6. Søk etter en gamertag. Legg nøye merke til stavemåte og mellomrom på gamertagen.
  7. Velg Legg til venn for å legge til personens gamertag i vennelisten din.
  8. Velg Venner eller Favoritt for å velge hva slags informasjon du deler med den personen. Du kan også velge Del mitt virkelige navn for å hjelpe din venn til å gjenkjenne deg.
  9. Velg Send.

Obs!  Du vises som en følger for vennene dine, og de kan se informasjonen du deler med venner, basert på personverninnstillingene.

Legge til venner på Xbox-appen

1. Logg på Xbox-appen.
  2. Skriv inn gamertagen i boksen Finn personer eller klubber under Venner-delen på Hjem-siden, og trykk Enter. Legg nøye merke til stavemåte og mellomrom på gamertagen.
  3. Velg Legg til venn for å legge til personens gamertag i vennelisten din.
  4. Velg Venner eller Favoritt for å velge hva slags informasjon du deler med den personen. Du kan også velge Del mitt virkelige navn for å hjelpe din venn til å gjenkjenne deg.
  5. Velg OK.

Obs!  Du vises som en følger for vennene dine, og de kan se informasjonen du deler med venner, basert på personverninnstillingene.

Legg til venner på Xbox.com

1. Fra Xbox.com siden velger du Logg på øverst til høyre på siden.
  2. Velg spillerbilde, og fra nedtrekksmenyen velger du Venner.
  3. Skriv inn gamertag i Søk gamertag-boksen. Legg nøye merke til stavemåte og mellomrom på gamertagen.
  4. Velg Legg til venn for å legge til personens gamertag i vennelisten din.

Obs!  Du vises som en følger for vennene dine, og de kan se informasjonen du deler med venner, basert på personverninnstillingene.