Hva er klubbtagger?

Tagger er beskrivende etiketter som gjør det enklere å angi grunnreglene for klubber, for eksempel «Mikrofon kreves» eller «Ikke noe drittprat». Spillere ser disse etikettene som «tagget» til en klubb for å få en bedre forståelse av hva en klubb tillater og handler om. Spillere kan også bruke tagger til å søke etter klubber – en nyttig metode for å finne klubber som passer dem bedre.

Slik legger du til eller endrer klubbtagger:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Tilpass > Legg til tagger.
  3. Velg tagger, og velg deretter Fullført.
  4. Når du er ferdig å tilpasse, velger du Fullført.