Hva er Looking for Group-tagger?

Tagger er beskrivende etiketter som gjør det enklere å angi grunnreglene for et Looking for Group-innlegg, for eksempel «Mikrofon kreves» eller «Ikke noe drittprat». Når du oppretter et innlegg, kan du velge blant ulike tagger du vil legge til, for eksempel Xbox-tagger, tagger for bestemte prestasjoner og populære tagger som er laget av Xbox-fellesskapet for å angi bestemte spillmoduser eller mål.

Spillere som blar gjennom Looking for Group, kan se disse etikettene tagget til innlegget og få en bedre forståelse av hva du prøver å gjøre. Spillere kan også bruke tagger til å søke i Looking for Group – en nyttig metode for å finne de riktige personene å spille med.

Slik legger du til tagger for et Looking for Group-innlegg:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Partyer, og velg deretter Looking for Group.
  2. Velg et spill fra listen (dermed går du til spillhuben).
  3. Velg Opprett innlegg > Legg til tagger.
  4. Velg blant en rekke Xbox-prestasjoner og populære tagger, eller velg Legg til egendefinert tagg for å lage din egen tagg.
  5. Når du er ferdig, velger du Fullført.