Dempe eller blokkere andre spillere på Xbox One

Hvis du ikke vil høre eller bli kontaktet av bestemte spillere på Xbox One, kan du dempe dem eller blokkere kommunikasjonen med dem.

Obs! Hvis du tror at spilleren har brutt Microsofts tjenesteavtale eller regler for god oppførsel, vil du kanskje også sende inn en klage.

Dempe en annen spiller på Xbox One

Hvis en annen spiller oppfører seg krenkende eller upassende i talekommunikasjon i spill eller chat, kan du dempe denne spilleren. Dette gjør at spilleren ikke kan snakke til deg i spillet eller chatteøkten.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Venner og klubber, og velg deretter gamertagen for spilleren du vil dempe.

Obs! Hvis spilleren ikke er i vennelisten, velger du Nylige spillere på rullegardinmenyen, eller du velger Finn en person og angir gamertagen for spilleren for å søke.

3. Velg Demp på profilkortet til spilleren.

Hvis du vil fjerne demping av en spiller, følger du de samme trinnene for å gå til profilkortet til spilleren, og deretter velger du Fjern demping.

Blokkere en annen spiller på Xbox One

Hvis du blokkerer en annen spiller, kan du ikke motta meldinger, spillinvitasjoner og partyinvitasjoner fra spilleren. Den påvirkede spilleren kan heller ikke se nettaktiviteten din, og vedkommende fjernes eventuelt fra vennelisten.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Venner og klubber, og velg deretter gamertagen for spilleren du vil dempe.

Obs! Hvis spilleren ikke er i vennelisten, velger du Nylige spillere på rullegardinmenyen, eller du velger Finn en person og angir gamertagen for spilleren for å søke.

3. Velg Rapporter eller blokker på profilkortet til spilleren, og velg deretter Blokker.

Hvis du vil fjerne blokkeringen av en spiller, følger du de samme trinnene for å gå til profilkortet til spilleren, og deretter velger du Fjern blokkering.

Blokkere meldinger fra en annen spiller på Xbox One

Du kan også blokkere en spiller etter å ha mottatt en krenkende eller upassende melding.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og gå deretter til Meldinger.
  2. Velg meldingssamtalen fra spilleren du vil blokkere.
  3. Velg Mer.
  4. Velg Vis profilkort.
  5. Velg Blokker.