Få nye spill, filmer og apper gjennom Xbox One

I Xbox Store kan du kjøpe spill og tillegg, installere apper, strømme musikk og kjøpe eller leie filmer og TV-programmer fra Xbox One-konsollen.

Finne det digitale innholdet du ønsker til Xbox

• Hvis du vil søke med stemme, sier du "Xbox Bing" og deretter det du leter etter. Du kan søke etter navn, skuespiller, sjanger, filmtype (f.eks. HD) og tiår. Du kan også kombinere disse søkebegrepene. For eksempel "Finn actionfilmer i HD med Clive Owen."
  • Hvis du foretrekker å bruke kontrolleren, blar du til høyre på Hjem-skjermen på Xbox og velger Search all-knappen i butikken. Bruk tastaturet på skjermen til å skrive inn søkekriterier.

Det er også enkelt å bla og se hva som er tilgjengelig.

• Bla til høyre på Hjem-skjermen, og velg deretter kategorien du er interessert i: Spill, Film og TV, Musikk eller Apper.
  • Bla gjennom kategorien for å finne det du leter etter. Alle kategoriene har ulike seksjoner.
  • Velg Mer til høyre for en kategori hvis du vil se flere valg.

Når du finner noe du er interessert i, velger du det med A-knappen for å få mer informasjon. Avhengig av spillet eller appen vises følgende:

• Nedlastingsstørrelse, utgivelsesdato, vurdering og beskrivelse
  • Kjøpstilgjengelighet (kjøp, gratis) og alternativet Fest til Hjem eller Vurder
  • Trailere og bilder
  • Tilleggsdetaljer som informasjon om utvikleren, sjanger eller juridiske vilkår for bruk

Obs!
    Valg i Film og TV-programmer åpner Film og TV. Valg i Musikk åpner Groove.

Obs!

• Kjøp fra Musikk og Film og TV lastes ikke ned til konsollen din, men strømmes over Internett til konsollen eller andre enheter som er kompatible med Film og TV. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Microsoft Store: Film og TV.
  • Husk at spill kan være store og at det kan ta tid å laste ned og installere dem. Dette er avhengig av det enkelte spillet og hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Installere spill på Xbox One.
  • Noen apper kan kreve abonnement eller medlemskap hos en tjenesteleverandør (for eksempel Netflix-appen).