Endre elementene i utstillingen din på Xbox One

Du kan bruke utstillingsfunksjonen til å vise en prestasjon og et spillklipp du er mest stolt av, i profilen din.

Emner

Vise utstillingen

Du kan vise utstillingen i Feed-området i profilen. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Gå til Logg på-fanen øverst.
  3. Velg gamertagen din.
  4. Velg Min profil.
  5. Bla mot høyre til Feed-skjermen. Du finner utstillingen din øverst.

Dele et klipp du vil stille ut, fra Spill-DVR

Hvis du har et klipp du vil dele, kan du gjøre dette fra Spill-DVR-appen. Slik gjør du det:

1. Trykk høyre trigger mens du er på Hjem-skjermen, og velg deretter Mine spill og apper.
  2. Velg Spill-DVR fra Apper-delen.
  3. Finn det aktuelle klippet, merk det og trykk menyknappen.
  4. Velg Del.
  5. Velg Showcase fra listen.

Dele en prestasjon du vil stille ut, fra Prestasjoner-appen

Hvis du har en prestasjon du vil dele, men som ikke finnes i den nylige aktiviteten din, kan du dele den med utstillingen fra Prestasjoner-appen. Slik gjør du det:

1. Velg Mine spill og apper.
  2. Velg Prestasjoner fra Apper-delen.
  3. Velg den aktuelle prestasjonen.
  4. Velg Del prestasjon.
  5. Velg Showcase fra listen.

Du kan legge til flere bildetekster som vises over utstillingen når andre ser på profilen din.