Del denne siden

Endre personverninnstillinger for klubber

  1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Innstillinger > Alle innstillinger.
  2. Velg Konto > Personvern og nettsikkerhet.
  3. Velg Personvern for Xbox Live > Vis detaljer og tilpass > Venner og klubber.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Velg et av alternativene under Du kan opprette og bli med i klubber.
    • Velg et av alternativene under Andre kan se klubbmedlemskapene dine.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Endre personverninnstillinger for klubber, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden