Alt om klubber på Xbox

På denne siden

Bli kjent med det grunnleggende ved klubber

Innføring i klubber for Xbox One og Xbox-appen
Finn ut mer om klubber i Xbox One og morsomme ting du kan gjøre i Xbox-fellesskapet.

Finne klubber
Finn ut hvordan du oppdager klubber.

Bli med i en klubb
Finn ut hvordan du blir med i en klubb, slik at du kan chatte, spille spill, dele innhold og bli med i andre spilleres partyer.

Spille i en klubb
Finn ut hvordan du starter eller blir med i et party, slik at du kan spille i en klubb.

Invitere noen til å bli med i en klubb
Finn ut hvordan du inviterer venner og andre spillere til en klubb.

Anbefale noen for en klubb
Finn ut hvordan du får med deg vennene dine inn i en klubb ved å anbefale dem.

Dele i en klubbs aktivitetsfeed
Finn ut hvordan du lager innlegg i en klubbs aktivitetsfeed, hva du kan legge inn, og hvem som kan se innleggene.

Snakke med andre personer i klubbchatten
Finn ut hvordan du blir med i en klubbchat, og hvem som kan se og delta i den.

Rapportere upassende oppførsel eller innhold i en klubb
Finn ut hvordan du rapporterer dårlig oppførsel eller upassende innhold i en klubb til klubbens administrator.

Forlate en klubb
Finn ut hvordan du forlater en klubb.

Opprette og administrere klubber

Opprette en klubb
Finn ut hvordan du oppretter en klubb, slik at du kan konfigurere partyer, dele innhold, chatte og spille spill med andre klubbmedlemmer.

Legge til tagger i en klubb
Finn ut mer om tagger for klubber og hvordan du legger dem til eller tilpasser dem.

Hva er klubbeiere og -administratorer?
Finn ut hva som er forskjellen på og ansvaret til klubbeiere og klubbadministratorer.

Gjøre noen til en klubbadministrator
Finn ut hvordan du kan forfremme et klubbmedlem til en klubbadministrator hvis du er en klubbeier.

Alt om klubbadministrator
Finn ut mer om oppgavene til klubbadministratoren og verktøyene som er tilgjengelige for å skape et livlig og inkluderende miljø på Xbox One.

Gi nytt navn til en klubb
Finn ut hvordan klubbeiere kan gi klubben et nytt navn.

Overføre eierskap over en klubb
Finn ut hvordan du kan overføre eierskap til en klubbadministrator hvis du er en klubbeier.

Slette en klubb
Finn ut hvordan du kan slette en klubb hvis du er en klubbeier.

Administrere innstillinger for klubber

Administrere klubbinnstillinger
Finn ut hvordan du kan administrere innstillingene for klubbene du har opprettet.

Endre varslingsinnstillingene for klubbene
Finn ut hvordan du endrer varslingsinnstillingene for klubbene på Xbox One.

Endre personverninnstillinger for klubber
Finn ut hvordan du kan tilpasse personverninnstillingene for Xbox Live for å opprette og bli med i klubber, og finn ut hvem utenfor klubben som kan se medlemskapene dine i offentlige og private klubber.