Bekrefte spillere for Looking for Group-innlegget

Når du har opprettet Looking for Group-innlegget, mottar du en invitasjonsforespørsel fra spillere som vil bli med. Som oppretter av innlegget (eller vert) må du avgjøre hvilke spillere du vil bekrefte eller avslå.

Slik bekrefter eller avslår du interesserte spillere:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Partyer.
  2. Velg Looking for Group-innlegget under Kommende, velg # Interested, flytt pekeren over en gamertag, og velg deretter Bekreft eller Avslå.

Spillere du bekrefter, vises i Bekreftet-listen for innlegget.