Opprette en klubb

Se videoen Create a club

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, velg Fellesskap-fanen, velg Klubber på Xbox, og velg deretter Opprett en klubb.
  2. Velg hvilken type klubb du vil opprette:
    • Offentlig – alle kan finne klubben, spille og se klubbens innhold, men bare medlemmer kan chatte.
    • Privat – alle kan finne klubben, men bare medlemmer kan spille, se klubbens innhold og chatte.
    • Skjult – bare medlemmer kan finne klubben, spille, se klubbens innhold og chatte.
  3. Gi klubben navn, og velg Fortsett. (Husk på at det offentlige eller private klubbnavnet er søkbart, så lag et flott navn!)
  4. Dobbeltsjekk klubbtype og -navn, og velg deretter Opprett klubb.

Når du har opprettet klubben, gir du den litt personlighet. Legg til en bakgrunn, velg en profil og gjør andre tilpassinger som viser Xbox-fellesskapet hva klubben handler om.

Pass også på at du legger til tagger og en beskrivelse. Dette vil gjøre det enklere for likesinnede å finne klubben din. Du kan endre tilpassinger når som helst ved å gå tilbake til klubbens Informasjon-fane og deretter velge Tilpass.