Slette en klubb

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Administrer-fanen, og velg deretter Klubbinnstillinger > Slett klubb.

Hvis klubben er sju dager gammel eller yngre, slettes klubben med en gang.

Hvis klubben er mer enn sju dager gammel, blir all klubbaktivitet avbrutt en stund (det vises en nedtelling for dette på informasjonssiden for klubben), og deretter fjernes klubben permanent fra Xbox Live. Hvis du ombestemmer deg og vil beholde klubben, går du tilbake til den, velger Informasjon-fanen og deretter Behold klubben.

Hvis du vil bruke samme klubbnavn på nytt for en ny klubb, eier du navnet i én time etter at den gamle klubben er fjernet.