Xbox Live-kontoen din er utestengt

Nettbaserte spill er best når alle respekterer andre spillere. For å bidra til å beskytte denne opplevelsen og skape et velkomstmiljø for alle spillere, følger Xbox Live Policy & Enforcement Team (XBLPET) med på Xbox Live for å identifisere oppførsel som bryter Microsofts tjenesteavtale. Spillere som bryter Microsofts tjenesteavtale, kan utsettes for håndhevelseshandling, inkludert utstenging av konto. Finn ut mer ved å logge på enforcement.xbox.com.

På denne siden

Hvordan finner jeg årsaken til at kontoen min ble utestengt, og hvor lenge varer utestengningen?

Xbox Live er et sted der alle medlemmer kan samhandle og ha det gøy på nettet. Xbox Live Policy & Enforcement Team overvåker tjenesten på utkikk etter adferd som bryter med Microsofts tjenesteavtale og spillereglene, for å beskytte opplevelsen til kundene. Brudd på spillereglene kan føre til mange ulike handlinger avhengig av hva slags brudd det er snakk om, og hvor alvorlig det er. Finn ut mer om utestenging av Xbox Live-kontoer.

Obs! Enkelte utviklere kan stenge ute spillere fra spillene sine, uavhengig av andre håndhevelseshandlinger for Xbox. Utestenging fra spesifikke spill er utenfor myndighetsområdet til XBLPET. Når det gjelder spesifikk informasjon om utestengning fra et spill, kontakter du spillutvikleren eller utgiveren.

Hvorfor ble Xbox-konsollen min utestengt?

Enhetsutestengninger utstedes ikke uten videre og skjer når en Xbox-konsoll eller Xbox på en Windows-enhet brukes til å bryte spillereglene på en ekstrem måte eller gjentatte ganger. Når en enhet blir utestengt, kan ingen konto koble til Xbox Live fra denne enheten. Gitt hvor alvorlig denne handlingen er, tar vi hver utestengning svært alvorlig og handler bare etter en lang granskning. Finn ut mer om enhetsutestengninger.

Hvorfor endret Xbox Live Policy & Enforcement Team gamertagen min?

Når et upassende gamertagvalg bryter spillereglene, blir den støtende gamertagen erstattet av Xbox. Systemet tilordner automatisk en ny gamertag til den aktuelle kontoen, omtrent på samme måte som en systemgenerert gamertag tilordnes når du første gang registrerer deg for Xbox Live. Du kan erstatte den systemgenererte gamertagen med en du velger selv. Standardgebyr for endring av gamertag er gjeldende. Finn ut mer om tvungne endringer av gamertagen.

Hvorfor er omdømmepoengsummen min så lav? Hvordan kan jeg forbedre omdømmet mitt?

På det mest grunnleggende nivået belønner omdømmesystemet god oppførsel (for eksempel å spille rettferdig og vise god sportsånd) og innebærer en minusside for de som viser dårlig oppførsel (for eksempel å banne, være respektløs eller jukse). Logg på enforcement.xbox.com for å finne ut mer om omdømmepoengsummen din, og hvordan du kan forbedre den.

Hvordan kan jeg kontakte XBLPET med spørsmål eller for å be om en saksgjennomgang?

Hvis du har spørsmål om en bestemt utestengning og hvordan den påvirker kontoen, eller hvis du vil vite mer om bruddet som førte til håndhevelsen du mottok, har du kanskje rett til en saksgjennomgang.

En saksgjennomgang gjør at spillere kan sende inn en forespørsel direkte til XBLPET gjennom kontoens håndhevelseslogg. En XBLPET-representant foretar deretter en grundig gjennomgang av utestengningen.

Finn ut hvordan du sender inn en forespørsel om gjennomgang.