Samle bekreftede spillere i et party

Når du har fullført bekrefting av spillere som er interessert i Looking for Group-innlegget, er det på tide å samle dem (med mindre du har planlagt partyet på et annet tidspunkt).

Slik samler du bekreftede spillere i et party:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Partyer.
  2. Velg Looking for Group-innlegget, og velg deretter Samle partyet. Dette starter et party automatisk og sender partyinvitasjoner til alle du har bekreftet tidligere. (Hvis du bekrefter andre etter at du har valgt Samle partyet, sendes det automatisk en invitasjon til dem.)