Opprette et Looking for Group-innlegg

Når du bruker Looking for Group til å opprette innlegg, oppretter du en annonse for «ønskede spillere» som personer i Xbox-fellesskapet kan bla gjennom og svare på. Dette er en enkel metode for å møte spillere med lignende mål og interesser – og du kan rekruttere opptil 15 personer!

Slik oppretter du et Looking for Group-innlegg:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Partyer, og velg deretter Looking for Group.
  2. Velg et spill fra listen (dermed går du til spillhuben).
  3. Velg Opprett innlegg.
  4. Legg til tagger og en beskrivelse, og juster deretter detaljene, for eksempel antall spillere, etter behov. Du kan planlegge et samlingstidspunkt ved å justere Dag og Starttidspunkt for party, eller hvis du vil samle personer til et party umiddelbart, kan du velge .
  5. Når du er ferdig, velger du Publiser.