Administrere aktivitetsfeed og personvern i Venner-appen på Xbox One

Aktivitetsfeeden i Venner-appen på Xbox One-konsollen gjør at du kan kommunisere med venner. Du kan lage et generelt innlegg ved å velge Ønsker du å si noe?, eller du kan kommentere prestasjonene og Spill-DVR-klippene til vennene dine.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du administrerer personverninnstillingene for deg eller barnet, kan du se Administrere personvern, nettsikkerhet og barnekontoer på Xbox One.

Hvem kan kommentere i aktivitetsfeeden min?

Når det gjelder voksne, kan alle kommentere innlegg i aktivitetsfeeden. Du kan bestemme hvem som kan kommentere, ved å oppdatere personverninnstillingene under Kommunisere med tale og tekst. Du kan gjøre dette i Venner-appen ved å velge Min profil, Personverninnstillinger og deretter Kommunisere med tale og tekst.

Voksne kan også se kommentarer og tekst som er skrevet av andre på Xbox Live. Hvis dette ikke er interessant for deg, kan du endre det i personverninnstillingene under Se innhold andre lager. Du kan gjøre dette i Venner-appen ved å velge Min profil, Personverninnstillinger og deretter Se innhold andre lager.

Tenåringer og barn begynner i begge tilfeller med mer begrensende innstillinger. Se Standardinnstillinger for nettsikkerhet og personvern på Xbox One hvis du vil ha mer informasjon.

Hvem kan se aktivitetsfeeden min?

Når det gjelder voksne, kan alle se hva som skjer i aktivitetsfeeden din. (Tenåringer og barn begynner med mer begrensende innstillinger.) Her er andre ting de kan gjøre:

• Like noe i feeden din
  • Dele noe i feeden din med andre
  • Se hvem som har likt eller delt noe
  • Lese kommentarene til vennene dine

Hvis du vil endre innstillingene for aktivitetsfeeden, kan du oppdatere personverninnstillingene under Se spill- og apploggen din. Du kan gjøre dette i Venner-appen ved å velge Min profil, Personverninnstillinger og deretter Se spill- og apploggen din.