Spille i en klubb

Du kan spille med andre i en klubb på flere måter, men det enkleste er å bli med i eller starte et party og bruke Looking for Group.

Slik blir du med i et party i en klubb:

1. Gå til en klubb ved å gjøre ett av følgende:
    • Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen (dette er klubber du allerede er medlem av).
    • Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, velg Fellesskap-fanen, velg Klubber på Xbox, bla gjennom eller søk etter en offentlig klubb, og velg deretter en klubb.
  2. Når du er i en klubb, velger du fanen Looking for Group.
  3. Hvis det går an å bli med i et party, velger du det, og deretter velger du Bli med i party.

Slik starter du et party i en klubb:

1. Gjør ett av følgende:
    • Gå til en klubb du er medlem av. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
    • Finn en offentlig klubb. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, velg Fellesskap-fanen, og velg deretter Klubber på Xbox. Bla gjennom de aktuelle klubbene, eller søk etter dem ved å velge Finn en klubb.
  2. Velg en klubb.
  3. Når du er i en klubb, velger du fanen Looking for Group, og deretter velger du Start klubbparty. Hvis det går an å bli med i partyet, kan alle i klubben umiddelbart bli med i partyet.
  4. Hvis du vil invitere klubbmedlemmer eller venner (avhengig av typen klubb du er med i), gjør du ett av følgende:
    • Velg Velg fra en klubb, velg en klubb, velg én eller flere gamertager fra medlemslisten, og trykk deretter på menyknappen  for å sende invitasjonene.
    • Velg Inviter venner, velg én eller flere gamertager fra vennelisten, og trykk deretter på menyknappen  for å sende invitasjonene.

Bruke Looking for Group

Looking for Group er son oppslagstavler for "ønskede spillere" for Xbox Live – en metode for å gjøre det enklere for deg å finne spillere på med lignede mål og interesser. Svar på innlegg opprettet av andre i Xbox-fellesskapet (for eksempel «Trenger spillere til jakt på Minecraft-prestasjon»). Du kan også lage ditt eget innlegg, og når mange nok personer er interessert, kan du invitere dem til partyet og spille!

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Opprette et Looking for Group-innlegg.