Starte et party på Xbox One

Start et party på din Xbox One-konsoll

Partyer lar deg samle og chatte med vennene dine og andre spillere gjennom din Xbox One. Du kan gjøre dette med opptil 15 personer.

Obs! Hvis du vil starte eller bli med i et party, må du (og dem som deltar) ha et gjeldende Xbox Live Gold-abonnement og være logget på med gamertagen som er knyttet til dette abonnementet.

Hvis du har problemer med å bli med i eller starte et party, kan du se Du kan ikke bytte til partychat på Xbox One.

Du kan starte et party på flere måter.

Invitere en person fra vennelisten

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Velg vennen du vil ha med i partyet, under Venner og klubber.
  3. Velg Inviter > Inviter til et party på spillerkortet til vennen.

Nå kan du se partyet i guiden.

Bli med i et party som vennene dine allerede er i

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Velg vennen du vil ha med i partyet, under Venner og klubber.
  3. Velg Bli med > Bli med i party på spillerkortet til denne vennen.

Starte ditt eget party og invitere flere venner

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Velg Start et party under Partyer.
  3. Velg Inviter venner.
  4. Velg dem du gjerne vil ha med i partyet, fra Vennelisten. Det vises et merke ved siden av hver venn du velger.
  5. Trykk på menyknappen  på kontrolleren.

Chatte med eller skrive meldinger til personer i partyet ditt

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Start et party under Partyer.
  3. Hvis du bruker et headsett, kan du begynne å chatte med venner. Hvis du vil skrive meldinger, kan du bla mot venstre og velge Vis tekstchat. Hvis du vil gå tilbake til å chatte med vennene dine i spillet, velger du Bytt til spillchat.
  4. Hvis du har valgt Vis tekstchat, velg Ny melding og skriv din beskjed.

Obs! Hvis du har problemer med å høre vennene dine eller vennene dine ikke hører deg, kan du se Løsning for flerspilling for Xbox One.