Del denne siden

Vise aktiviteten til vennene på Xbox One

Du kan se de siste aktivitetene til venner via Communities-fanen. Hvis du vil se aktivitetene deres når som helst, kan du også dobbelttrykke Xbox-knappen på kontrolleren og deretter velge Venner og klubber. Hvis du vil vise mer av aktivitetsloggen for én venn, velger du gamertagen til vennen og deretter Vis profil.

Beslektede problemer

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vise aktiviteten til vennene på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden