Invitere noen til å bli med i en klubb

Slik inviterer du en venn til å bli med i en klubb:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Inviter noen.
  3. Velg en gamertag fra vennelisten, og trykk deretter på menyknappen for å sende invitasjonen.

Slik inviterer du andre personer til å bli med i en klubb:

1. Gå til profilen til en person.
  2. Velg Inviter > Inviter til klubb i Informasjon-fanen.
  3. Velg en klubb fra listen.

Slik inviterer du personer til å bli med i klubben hvis du er klubbeier eller -administrator:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Administrer-fanen, og velg deretter Invitasjonsforespørsler og anbefalinger.
  3. Hvis du vil invitere noen til klubben, velger du en gamertag og deretter Inviter.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du viser klubbinvitasjoner, kan du se Bli med i en klubb.