Bli med i en klubb

Se videoen Bli med i en klubb

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

1. Velg FellesskapetHjem-skjermen, og velg deretter Klubber på Xbox.
  2. Bla gjennom de aktuelle klubbene, eller velg Finn en klubb for å søke etter en.
  3. Velg en klubb.
  4. Velg Be om invitasjon under Informasjon. Eieren og administratorene varsles om at du ønsker å bli med.

Når en klubb godtar forespørselen din, blir du et medlem, og klubben vises i området Venner og klubber i guiden.

Gå til Klubber på Xbox (se trinn 1) for å se etter klubbinvitasjoner. Når du mottar klubbinvitasjoner, vises de under Dine klubbinvitasjoner. Velg Godta invitasjon under klubben du vil bli med i.

Du kan også se etter klubbinvitasjoner ved å dobbelttrykke Xbox-knappen , velge Varsler og deretter velge varslet.