Alt om Looking for Group på Xbox

Innføring i Looking for Group for Xbox One og Xbox-appen
Finn ut mer om Looking for Group og hvordan du finner likesinnede spillere i Xbox-fellesskapet.

Begynne å bruke Looking for Group
Finn ut hvordan du kan gå til Looking for Group.

Starte et party på Xbox One
Finn ut hvordan du starter et party på Xbox One-konsollen.

Opprette et Looking for Group-innlegg
Finn ut hvordan du oppretter et Looking for Group-innlegg, slik at du kan finne personer for flerspillerspill.

Legge til tagger for et Looking for Group-innlegg
Finn ut om tagger for Looking for Group og hvordan du legger dem til for et innlegg.

Bekrefte spillere for Looking for Group-innlegget
Finn ut hvordan du kan bekrefte eller avslå spillere for Looking for Group-innlegget.

Samle bekreftede spillere i et party ved hjelp av Looking for Group
Finn ut hvordan du samler spillere som svarer på Looking for Group-innlegget ditt, i et party eller spill.

Svare på et Looking for Group-innlegg
Finn ut hvordan du svarer på et Looking for Group-innlegg.

Endre personverninnstillinger for Looking for Group
Finn ut hvordan du kan tilpasse personverninnstillingene for Xbox Live for Looking for Group.

Rapportere et Looking for Group-innlegg
Finn ut hvordan du rapporterer upassende innhold eller oppførsel knyttet til et Looking for Group-innlegg.