Gjøre noen til en klubbadministrator

Hvis du er en klubbeier og vil invitere et klubbmedlem til å hjelpe til med daglig administrasjon av klubben:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Administrer-fanen, og velg deretter Medlemmer og administratorer.
  3. Velg et medlem, og velg deretter Handlinger > Forfrem til administrator.

Hvis du vil ha mer informasjon om klubbadministratorer, kan du se Hva gjør en klubbadministrator?.