Passord fremdeles påkrevd etter å ha endret e-postadresse og satt påloggingsinnstillingen på Xbox One-konsollen til Ingen hindringer

Denne siden beskriver hva du kan gjøre hvis du fortsatt blir bedt om å oppgi passord på Xbox One-konsollen etter å ha endret hovedalias (e-postadresse) for Microsoft-kontoen din og satt påloggingsinnstillingen på konsollen til Ingen hindringer.

Løsning

Hvis du etter 48 timer fortsatt ikke kan logge på uten å skrive inn passordet ditt, kan du prøve å fjerne profilen din fra konsollen og legge den til på nytt:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto.
  5. Velg Fjern meg fra Xbox-konsollen, og bekreft ved å velge Fjern kontoen min.
  6. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  7. Velg Logg på.
  8. Bla ned, og velg kontoen for å logge på. Velg Legg til ny.
  9. Logg på med den nye e-postadressen og passordet.
  10. Gjenta trinn 1–4 for å gå tilbake til Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  11. Velg Bytt pålogging og sikkerhetsinnstillinger.
  12. Velg Ingen hindringer.