Dele i en klubbs aktivitetsfeed

Klubber er flotte for de som liker å omgås andre i Xbox-fellesskapet. Én måte å være sosial på er å se hva klubbmedlemmer holder på med i klubbens aktivitetsfeed. Legg inn tankene dine, legg igjen kommentarer, lik og del innlegg, og gjør andre ting.

Hvor finner jeg klubbens aktivitetsfeed?

1. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
    • Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, velg Fellesskap-fanen, og velg deretter Klubber på Xbox. Bla gjennom de aktuelle klubbene, eller søk ved å velge Finn en klubb.
  2. Velg Aktivitetsfeed-fanen.

Hva vises i aktivitetsfeeden til en klubb?

• Nye spillklipp eller skjermbilder som medlemmer har lagt til.
  • Prestasjoner som medlemmer har låst opp.
  • Tekst som medlemmer har lagt inn.

Hvem kan se klubbens aktivitetsfeed? Hvis klubben er offentlig, kan alle se hva som er i klubbens aktivitetsfeed. Hvis klubben er privat eller skjult, kan bare medlemmer se hva som er i den.

Hvem kan lage innlegg i klubbens aktivitetsfeed? Dette er opp til klubbeieren, men alle medlemmer kan lage innlegg som standard. Hvis du er klubbeieren og vil endre hvem som kan lage innlegg:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Administrer-fanen, og velg deretter Klubbinnstillinger.
  3. Velg Hvem kan legge inn i feeden? og velg et av alternativene.