Anbefale noen for en klubb

Hvis du er et medlem i noen andres klubb, kan de la deg anbefale venner.

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en privat eller skjult klubb fra listen.
  2. Velg Anbefal noen.
  3. Velg en gamertag, og trykk deretter menyknappen for å sende anbefalingen.

Hvis klubbens eier eller administratorer godtar anbefalingen, sender de vennen din en invitasjon til å bli med i klubben. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du viser klubbinvitasjoner, går du til Bli med i en klubb.