Gi nytt navn til en klubb

Hvis du vil gi klubben nytt navn, kan du foreta en engangsendring. Husk at hvis klubben er offentlig eller privat, går det an å søke etter klubbnavnet, så bruk et flott navn!

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Tilpass, og velg deretter klubbnavnet øverst på siden.
  3. Velg boksen for å åpne tastaturet, skriv inn et navn, og trykk deretter på menyknappen  for å sjekke om det er ledig. (Hvis navnet er ledig, er boksen avmerket.)
  4. Velg Ja ved ledeteksten.