Rapportere upassende oppførsel eller innhold i en klubb

Når noen gjør noe som er i strid med klubbreglene (disse vises på klubbens informasjonsside), må medlemmer rapportere dem til klubbens administratorer eller teamet for håndhevelse av retningslinjer for Xbox Live. Når medlemmer rapporterer dårlig oppførsel eller upassende innhold i en klubb, hjelper de administratorene med å holde klubben morsom for alle.

Slik rapporterer du et klubbmedlem:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Liste-fanen, velg en gamertag (eller angi den i søkeboksen for så å velge den), og velg deretter Mer > Rapporter.
  3. Velg en årsak fra listen, og velg deretter Rapporter.

Slik rapporterer du upassende innhold i klubbens aktivitetsfeed:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Aktivitetsfeed-fanen, og velg deretter elementet med upassende innhold.
  3. Flytt pekeren til gamertagen, og velg deretter Alternativer > Rapporter.
  4. Velg Klubbadministrator eller Team for håndhevelse av retningslinjer for Xbox Live, og velg deretter Rapporter.

Slik rapporterer du et chatteemne eller en melding i klubbchat:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Chat-fanen, velg chatteemnet eller meldingen, og velg deretter Rapporter.
  3. Velg Klubbadministrator eller Team for håndhevelse av retningslinjer for Xbox Live, og velg deretter Rapporter.

Slik rapporterer du en klubb:

1. Gjør ett av følgende:
    • Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
    • Trykk Xbox-knappen for å gå tilbake til Hjem, velg Fellesskap-fanen, og velg deretter Klubber på Xbox. Bla gjennom de aktuelle klubbene, eller søk etter dem ved å velge Finn en klubb.
  2. Velg en klubb.
  3. Når du er i klubben, velger du Rapporter og deretter Rapporter på nytt for å bekrefte.