Del denne siden

Rapportere et Looking for Group-innlegg

Hvis upassende innhold eller oppførsel er knyttet til Looking for Group-innlegget til en person, bør spillere rapportere det til Xbox Live Policy & Enforcement Team.

Slik rapporterer du et Looking for Group-innlegg:

  1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Partyer > Looking for Group.
  2. Velg et spill.
  3. Velg Looking for Group-innlegget, og velg deretter Rapporter dette innlegget.
  4. Velg en årsak fra listen, og velg deretter Rapporter.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Rapportere et Looking for Group-innlegg, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden