Svare på et Looking for Group-innlegg

Når du blar gjennom Looking for Group, viser du annonser for «ønskede spillere» som er opprettet av Xbox-fellesskapet. Dette er en enkel metode for å samle spillere med lignende mål og interesser.

Slik svarer du på et Looking for Group-innlegg:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Partyer, og velg deretter Looking for Group.
  2. Velg et spill fra listen (dette tar deg til spillhuben).
  3. Bla gjennom eller søk etter innlegg i Looking for Group. Skriv inn tagger eller nøkkelord i boksen for å begrense søket.
  4. Velg et innlegg som interesserer deg, og velg deretter Jeg er interessert.

Personen som opprettet innlegget (verten), må bekrefte deg før du inviteres til partyet. Hvis du vil se om du er bekreftet av verten, gjør du noe av det følgende:

• Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Varsler, velg varslet, og velg deretter Start. Gamertagen skal nå vises i Bekreftet-listen i Looking for Group-innlegget.
  • Hvis du vil vise ventende innlegg, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden, velger Partyer og deretter Looking for Group-innlegget.

Når du er bekreftet, mottar du en partyinvitasjon omtrent på tidspunktet som er angitt i innlegget.