Sende tale- eller tekstmeldinger på Xbox One

Det er enkelt å sende tale- og tekstmeldinger til venner med Meldinger på Xbox One. Du kan sende meldinger til venner, personer du nylig har spilt spill med eller andre personer som har gamtertager.

Send meldinger til venner

Slik sender du meldinger til en av vennene dine på Xbox One:

1. Logg på Xbox Live.
  2. Trykk Xbox -knappen på den trådløse Xbox One-kontrolleren.
  1. Gå til Venner og klubber, og velg Venner online.
  2. Merk vennens gamertag, og trykk deretter A-knappen på kontrolleren.
  3. Velg Send, og velg deretter Melding for å sende en tekstmelding, eller velg mikronfonikonet for å sende en talemelding.
  4. Skriv inn eller ta opp meldingen din.
  5. Når du er ferdig, velger du Send.

Obs! SmartGlass med en smarttelefon er en god måte å skrive tekstmeldinger raskt på.

Sende meldinger til andre personer

Slik sender du meldinger til andre personer, for eksempel noen du nylig spilte med:

1. Gå til Venner og klubber, og velg Venner online.
  2. Velg Endre visning. Her kan du se en liste over spillere ved å velge Venner, Favoritter, Følgere, Nylige spillere eller Spill.
  3. Merk en gamertag og trykk A-knappen på kontrolleren.
  4. Velg Send, og velg deretter Melding for å sende en tekstmelding, eller velg mikronfonikonet for å sende en talemelding.
  5. Skriv inn eller ta opp meldingen din.
  6. Når du er ferdig, velger du Send.

Sende meldinger til personer som ikke er i listen over venner eller favoritter

Hvis du vil sende meldinger til personer som ikke er i listen over venner eller favoritter, må du vite gamertagen deres.

1. Gå til Venner og klubber, og velg Venner online.
  2. Velg Finn en person.
  3. Skriv inn gamertagen for spilleren du vil finne, og trykk deretter Enter.
  4. Velg gamertagen og trykk A-knappen på kontrolleren.
  5. Velg Send, og velg deretter Melding for å sende en tekstmelding, eller velg mikronfonikonet for å sende en talemelding.
  6. Skriv inn eller ta opp meldingen din.
  7. Når du er ferdig, velger du Send.