Snakke med andre personer i klubbchatten

Klubber er ikke bare flotte for å omgås andre i Xbox-fellesskapet, men også nyttige når spillere vil organisere spilløkter, diskutere strategi og annet. Hvis du føler deg pratelysten, kan du se hva andre snakker om i en klubbchat.

Hvem kan se klubbchatten? Hvis klubben er offentlig, kan alle se hva som er i klubbchatten. Hvis klubben er privat eller skjult, kan bare medlemmer se hva som er i den.

Hvem kan chatte i klubben? Dette er opp til klubbeieren. Hvis du er klubbeieren og vil endre hvem som kan chatte:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Administrer-fanen, og velg deretter Klubbinnstillinger.
  3. Velg Hvem kan chatte? og deretter et av alternativene.