Overføre eierskap over en klubb

Hvis du vil gi klubben til noen andre, kan du overføre eierskapet til en av klubbadministratorene.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Venner og klubber, og velg deretter en klubb fra listen.
  2. Velg Administrer-fanen, og velg deretter Klubbinnstillinger > Overfør eierskap.
  3. Velg en gamertag, og velg deretter Ja.

Når du har overført eierskapet, blir du en klubbadministrator, men er ikke lenger eieren.