Hvordan begynner jeg å bruke Looking for Group?

Se videoen Find players using Looking for Group

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

• Fra guiden: Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Partyer > Looking for Group.
  • Fra spillhuben: Merk et element, trykk på menyknappen  på kontrolleren, velg Spillhub, og velg deretter fanen Looking for Group.
  • Fra en klubb du er medlem av: Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Venner og klubber, velg en klubb fra listen, og velg deretter fanen Looking for Group.
  • Fra en klubb du besøker: Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, velg Fellesskap-fanen, og velg deretter Klubber på Xbox. Bla gjennom de aktuelle klubbene, eller søk ved å velge Finn en klubb. Velg en klubb, og velg deretter fanen Looking for Group.

Du må kanskje endre personverninnstillingene for å kunne bruke Looking for Group.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Innstillinger > Alle innstillinger.
  2. Velg Konto > Personvern og nettsikkerhet.
  3. Velg Personvern for Xbox Live > Vis detaljer og tilpass > Kommunikasjon og flerspiller.
  4. Velg Alle under Andre kan kommunisere med tale, tekst eller invitasjoner.