Vise Xbox One-venner i vennelisten på Xbox 360

På Xbox One er en venn en person du legger til i vennelisten. Venner trenger ikke å sende en venneinvitasjon før du kan legge til nye venner på Xbox One.

Når du logger på en Xbox One-konsoll, vises Xbox 360-vennene dine automatisk i vennelisten og i listen over følgere. Hvis du godtar en ny venneinvitasjon som sendes fra en Xbox 360-konsoll, vises denne personen som en venn OG en følger på Xbox One. Venner som imidlertid er lagt til på Xbox One, vises ikke automatisk i Xbox 360-listen. Hvis du har tenkt å spille med dem på Xbox 360, må du sende en venneinvitasjon fra Xbox 360-konsollen. Når de godtar venneinvitasjonen, vises de i vennelisten på begge konsollene.