Hva er klubbeiere og -administratorer?

En klubbeier er personen som oppretter en klubb eller får en klubb overført til seg. Eieren er med på å sikre at en klubb er sikrere og morsommere for alle – de sender invitasjoner, justerer innstillinger, sletter upassende innhold og administrerer medlemskap. Klubbeiere kan også invitere klubbmedlemmer til å bli administratorer for å hjelpe til med daglig administrasjon av klubben.

En klubbadministrator er klubbens dørvakt – den første forsvarslinjen mot provosering, trakassering og annen uakseptabel atferd. Klubbadministratorer opprettholder klubbens regler, som vanligvis vises på klubbens informasjonsside som tagger (for eksempel «Ikke noe drittprat») og i delen «Om denne klubben». Administratorer kan invitere personer til klubben, slette upassende innhold og endre medlemskapsstatusen til personer.