Innføring i klubber for Xbox One og Xbox-appen

Se videoen Klubber og Looking for Group

Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Klubber er nettbaserte møtesteder som er opprettet av Xbox-fellesskapet, der personer kan spille og omgås. Bli med i klubber som interesserer deg, eller opprett en ny klubb fra bunnen av (ditt hus, dine regler). Spill favorittene blant flerspillerspill, del og chat – alt i klubben!

Du kan også enkelt ta med deg klubbopplevelsen på tvers av enhetene. Det er bare å gå til klubber i Xbox-appen og fortsette fra der du slapp på Xbox One, eller omvendt.