Innføring i Looking for Group for Xbox One og Xbox-appen

Tenk på Looking for Group som oppslagstavler for «ønskede spillere» – en metode for å gjøre det enklere for deg å finne spillere på Xbox Live med lignede mål og interesser. Se gjennom innlegg laget av Xbox-fellesskapet, og svar på de du liker. Du kan også lage ditt eget innlegg, og når mange nok personer er interessert, kan du samle dem i ditt party og spille!

Du kan også enkelt ta med deg Looking for Group-aktivitetene på tvers av enhetene. Det er bare å bruke Looking for Group i Xbox-appen og fortsette fra der du slapp på Xbox One, eller omvendt.