Bruke delefunksjonene i Xbox Live Gold på Xbox One

Video: Dele spill og Gold-medlemskap på din hjemme-Xbox

Se videoen Dele spill og Gold-medlemskap på din hjemme-Xbox. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Oversikt

Slik kan Xbox Live Gold-abonnenter strekke fordelene ved Gold-abonnement til spill med mange spillere, Spill-DVR og Smart Match.

• Hjemme: Konfigurer Xbox One-konsollen din hjemme slik at alle som bruker den, kan spille flerspillerspill selv om du ikke er hjemme eller logget på konsollen. Bare angi Xbox One-konsollen som din hjemme-Xbox. Se Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox for å finne ut hvordan.
  • På farten: Logg på hjemme hos en venn, der alle kan spille flerspillerspill mens du er pålogget.

Hjemme med Xbox One

Som medlem av Xbox One Gold-abonnent kan du dele fordelene av Xbox live Gold med andre mens de bruker Xbox One-konsollen din hjemme hos deg. Venner og familie kan rett og slett opprette sin egen konto og gamertag på konsollen, og dette gjør det mulig for dem å nyte nettspill med mange spillere på Xbox One.

Har du venner eller familiemedlemmer med egne gamertager som kommer på besøk for å spille? Ikke noe problem. De kan logge på og spille multiplayerspill på nettet, selv om du logger av.

Hjemme hos en venn med Xbox One

Når du stikker innom venner, kan du spille flerspillerspill på Xbox One-konsollen deres selv om de ikke abonnerer på Xbox Live Gold. Når du logger på med Xbox Live Gold-kontoen din, kan alle som bruker denne konsollen, få tilgang til flerspillerspill så lenge du er pålogget.

Dette innebærer Home Gold for Xbox One-opplevelsen

Men Xbox One kan alle hjemme hos deg ha en tilpasset konto som legger til rette for kraftige og personlige opplevelser. Det er en av årsakene til at vi skapte Home Gold. Det innebærer at kontoen og gamertagen virkelig er dine. Du trenger ikke dele gamertagen din ved spill med mange spillere med andre i hjemmet ditt, eller vise anbefalinger for dine barn ved siden av anbefalinger for voksne familiemedlemmer. Det betyr også at du kan vise nye spill og spille spill med mange spillere når du har besøk av venner. Når du kjøper Xbox Live-abonnement, kan flere personer få de beste fordelene ved Xbox Live Gold på Xbox One uten ekstra kostnader.