Logg på
Del denne siden

Administrere betalingsalternativer

Logg på kontoen din for å administrere Xbox Live-betalingsalternativene dine nå.
Følg denne fremgangsmåten for å endre land eller område i fakturaopplysningene for Xbox Live-medlemskapet ditt.
Finn ut hvordan du legger til et nytt betalingsalternativ og overfører utestående saldo hvis betalingen avvises.
Hvis du vil annullere Xbox Live-medlemskapet eller Xbox Music Pass, deaktivere automatisk fornyelse for kontoen eller fjerne et betalingsalternativ fra den, kan denne løsningen være til hjelp.
Få mer informasjon om hvordan du oppdaterer eller endrer betalingsalternativer for Xbox Live-barnekontoer.
Finn ut hvordan du bruker PayPal-kontoen din som betalingsmåte på Xbox Live.
Finn ut hvordan du kan administrere betalingsalternativene dine på Xbox One-konsollen. Se hvordan du legger til, fjerner eller endrer et betalingsalternativ.
Følg denne fremgangsmåten for å administrere betalingsalternativene dine fra Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du forhindrer kostnader du ikke har godkjent på Xbox One-konsollen ved å opprette separate Microsoft-kontoer for alle som bruker konsollen din.

Kundestøtteressurser