Betaling og kjøp

Feilsøke kjøp på markedsplassen for Xbox 360
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med kjøp på markedsplassen for Xbox 360.
Administrere betalingsalternativene dine på Xbox One
Finn ut hvordan du kan administrere betalingsalternativene dine på Xbox One. Se hvordan du legger til, fjerner eller oppdaterer et betalingsalternativ.
Administrere betalingsalternativene dine på Xbox 360
Følg denne fremgangsmåten for å administrere betalingsalternativene dine fra Xbox 360-konsollen.
Oppdatere fakturakontaktopplysningene på nett
Finn ut hvordan du oppdaterer fakturakontaktopplysningene på nettet.
Administrere barnets Xbox-abonnement
Få mer informasjon om hvordan du oppdaterer eller endrer betalingsalternativer for barnets Xbox-abonnement.
Betalingen for Xbox Live Gold-abonnementet ble avvist
Finn ut hvordan du legger til et nytt betalingsalternativ og overfører utestående saldo hvis betalingen avvises.
Administrere betalingsalternativene dine på nettet
Finn ut hvordan du administrerer betalingsalternativene dine på nettet.
Bruke PayPal med Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du bruker PayPal-kontoen som betalingsalternativ for kjøp av innhold og abonnementer.

Kundestøtteressurser