Slik kobler du til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360

Oversikt

Denne artikkelen beskriver den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 og hvordan du kobler den til.

Løsninger

Om den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360

Den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360 er kompatibel med både den originale Xbox 360-konsollen og Xbox 360 S-konsollen. Hvis du kobler adapteren til en Xbox 360 S-konsoll, deaktiverer adapteren den interne trådløse N-funksjonen på konsollen. (Ved å bruke den eksterne adapteren kan signalstyrken og båndbredden bli bedre hvis det trådløse tilgangspunktet er langt borte fra konsollen.)
picture

Slik kobler du til den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360

Følg disse trinnene for å koble den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 til Xbox-konsollen:

1. Koble den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 til baksiden av Xbox 360-konsollen ved å feste plastikkflikene på adapteren i sporene på baksiden av konsollen.

Obs!  Xbox 360 S-konsollen har ikke disse sporene fordi konsollen har en intern trådløs funksjon. Den trådløse N-nettverksadapteren vil imidlertid i noen tilfeller gi bedre rekkevidde og båndbredde sammenlignet med den interne trådløse funksjonen på Xbox 360 S-konsollen. Hvis du bruker den trådløse N-nettverksadapteren med Xbox 360 S-konsollen, kan du dra ut føttene på adapteren slik at den kan stå på eller ved siden av konsollen.

picture
  1. Koble USB-kabelen til USB-porten på baksiden av konsollen.
picture

Obs!  Hvis du bruker en trådløs adapter og en Kinect-sensor, bruk skjøteledningen til den trådløse nettverksadapteren som følger med Kinect-sensoren, for å koble den trådløse adapteren til en USB-port på forsiden av konsollen.

picture
  1. Vend opp antennen.
picture
  1. Hvis en nettverkskabel er koblet til på baksiden av konsollen, kobler du den fra.
  2. Konfigurer de trådløse innstillingene på konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik konfigurerer du trådløse innstillinger på Xbox 360-konsollen.